STROŠKE DOSTAVE ZA VSE ARTIKLE KRIJEMO MI!

Roki dostave

Ponudnik kupca obvešča o statusu vašega naročila. Artikli, ki so na zalogi bodo dostavljeni v 1-3 delovnih dni od dneva zaključenega naročila. V primeru plačila po predračunu/neposredne bančne transakcije, bodo artikli dostavljeni v 1-3 delovnih dni od dneva vidnega plačila na TRR ponudnika. Za oseben prevzem, se je predhodno potrebno dogovorit preko dane kontaktne številke ali e-naslova: info@virum.si .

Pošta Slovenije 

(PS)

Vaše naročene artikle, dostavlja Pošta Slovenije d.d. vendar si ponudnik pridržuje pravico, da izbere katerokoli drugo dostavno službo, če bi s tem zagotovil bolj kakovostno izvedbo naročila. V kolikor ponudnik pravočasno odpravi (pošlje) naročene artikle, ni odgovoren za prekoračen rok dostave dostavnega izvajalca.

ps logo

Izdelka ni na zalogi? Izdelkom, ki trenutno niso na zalogi, se rok dobave ustrezno poveča. Roki dobave so stranki na voljo napisani v sekciji PODROBNE INFORMACIJE pod izdelkom. Izdelek, ki ni na zalogi bo za uporabnika takoj naročen pri ponudnikovem dobavitelju. Naročilo uporabnika pa bo urejeno, ko bo ponudnik prejel izdelek na zalogo. Kaj pomeni delna dobava? Če naročilo vsebuje več izdelkov, kateri določeni so na zalogi in določeni ne, se izvede delna dobava. Delna dobava pomeni, da se artikli, ki so na zalogi dobavijo takoj, artikli, ki pa niso na zalogi se pa dobavijo v najkrajšem možnem času. Ponudnik stranki vedno ponudi rešitev, ki je v obojestransko zadovoljstvo. Kam dostavljamo? Dostava je možna na območju Republike Slovenije, v kolikor ni izrecno dogovorjeno drugače. V primeru dostave izven ozemlja Republike Slovenije, ponudnik pripravi ponudbo, ki vsebuje rok dobave in strošek dostave do želene destinacije. Pošiljke so poslane izven območja Republike Slovenije le proti doplačilu poštnine in avansom plačila.