Novice, Napotki

Enoramne moške torbe: Trend mladih

Enoramne moške torbe- usnjene torbe za čez ramo

Vedno več ljudi posega po praktičnih enoramnih torbah, katere so odlične tako za na kolo kot za v avto. Njihova uporabnost se kaže pozitivno v vseh pogledih. V kolikor imate radi usnjene torbe za čez ramo / enoramne moške torbe ali jo želite komu podariti za darilo, je to zares odlična izbira!

Vabljeni k branju članka Poslovne torbe za moške za leto 20/21.

Kako izgledajo enoramne moške torbe?

Ta vrsta moških torb prihaja v večih oblikah, materialih in barvah. Mi vam bomo danes predstavili usnjene torbe za čez ramo, katere so izdelane iz kvalitetnega govejega usnja in so Slovenskega porekla.

Enoramne torbe včasih predstavljajo športen stil in so narejene iz poliesterskega vlakna ali tekstila. Naše torbe so visoko kvalitetne izdelave in prihajajo v dveh oblikah in sicer ene so brez ročaja, druge malenkost večje pa imajo zgoraj ročaj.

Kakšen pomen ima ročaj na torbi?

Ta ročaj na zgornjem delu torbe nam olajša nošenje in je zelo priročen za hiter skok iz avta- »zgrabiš za ročaj in že si tam. »

Ti ročaji so prav tako tam zaradi dizajna, da torba izgleda malenkost bolj elegantna- ampak predvsem zato, da vam je ni treba vedno nositi na rami ali čez telo, jo primete za ročaj in greste.

Pomen ročaja na torbi

Za koga so primerne usnjene torbe za čez ramo?

Torbe za čez ramo so seveda primerne za vsakogar. Če pa pogledamo iz praktičnega vidika, pa so to torbe, katere pristajajo osebam z elegantno- športnim stilom, lahko tudi poslovnim, ki ne potrebujejo več prostora kot za denarnico, nekaj pomembnih dokumentov, telefon in pisalo.

Osebam katere vedo kaj nosijo in katere brez te torbe ne gredo nikamor.

Prostor v naramni moški torbi.

Kam nositi takšno torbo?

Tole torbo lahko nosite praktično vsepovsod. Ker ima eleganten videz, bo seveda lepše izgledala zraven elegantno-poslovnega stila, a temu ni nujno tako. Zelo lepo se prav tako poda k casual stilu (npr. kavbojke z moderno majico ali srajco, ter lepe superge).

Osebe s to usnjeno torbo rade hodijo povsod, tako da je težko reči, da je torba primerna za le nekatera mesta. Je dejansko vsestranska.

Upamo, da smo vam pomagali pri izbiri. V kolikor bi potrebovali kakšen nasvet, imeli kakšno vprašanje- nas z veseljem kontaktirajte.

Tel: 040/518-067
Mail: info@virum.si

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja