Napotki, Novice

7 načinov za hitrejšo rast brade: Kako pospešiti rast brade?

Kako pospešiti rast brade

Rast brade in kako pospešiti rast brade, je danes skoraj vsakdanje vprašanje tako mladih kot starih. Brada je kot modna silhueta na moškem obrazu, katera prikazuje moškost, eleganco in zrelost.

Kdo si ne bi želel lepe, goste, negovane brade? A žal ni vsem namenjena takšna brada, kot bi jo želeli. Kaj je krivo za to, kako pospešiti rast brade ter primerni pripomočki za rast- vse to in še več vam bomo razkrili v današnjem blog zapisu.

Rast brade je odvisna od mnogih dejavnikov na katere lahko, na druge pa žal ne morate vplivati. Lahko pa seveda pripomorete k rasti s pravimi pripomočki in potrpežljivostjo.

Kako pospešiti rast brade: 7 nasvetov za rast brade!

 1. Pustite jo rasti! (poskusite jo pustiti vsaj mesec dni rasti)
 2. Imejte cilj! (kako dolgo brado želite? Kakšne oblike? Brado in brke? ali samo kratke brke? Pojdite proti cilju.)
 3. Vratna in lična linija. (Ne brijte/režite si linije na vratu in licih!)
 4. Jejte zdravo in pijte veliko vode! (To je le nasvet, da bo zrastla zdrava in ne cepljena brada, katera bo izstopala.)
 5. Jejte dnevno dozo multi-vitaminov! (vaše telo potrebuje vitamine za normalno delovanje vseh procesov- ne zanemarite jih.)
 6. Uporabite dobre in kvalitetne pripomočke (več o tem spodaj.)
 7. Bodite vztrajni, potrpežljivi – cilj bo tukaj prej kot si mislite!

Rast brade

Rast brade je vezana na vaše zdravje, vaše gene, vnašanje hrane in dejansko raven testosterona. Na žalost isti hormon, ki goji brado, vpliva tudi na debelino las na glavi v nasprotni smeri.

Vendar so to stvari, ki jih v celoti ne morete nadzorovati, zato se osredotočimo na to kaj lahko nadzirate. Se pravi na kvalitetne pripomočke, s katerimi si lahko zagotovite in pospešite rast brade, kot jo želite.

Obrazne dlake so debelejše od ostalih telesnih dlak in lahko postanejo suhe, v primeru kadar jih ne negujete pravilno. Prav tako koža pod njimi nima toliko naravnih olj kot npr. koža lasišča – zato potrebuje dodatno nego.

” Priporočamo umivanje brade 2-3x na teden, da izperete vso umazanijo, katera se je nabrala v njej (velja tako za kratko kot za dolgo brado). “

Brada mi ne raste..kaj pa zdaj?

Za rast brade je priporočljivo imeti kvalitetne pripomočke, kateri vlažijo, hranijo in pripomorejo k rasti vaše brade. To so olja za rast, balzami za vlaženje in nego ter seveda glavniki, s katerimi ravnate in oblikujete vašo brado in brke.

Priporočamo vam nekaj izdelkov za nego:

 • Sredstvo za rast brade, katerega kot začetnikom priporočamo je Olje za brado Hygge, katero je univerzalno – brez vonja. Lahko je začetna nega in je zelo primerna tudi za vegane in alergike.

Izdelano iz rastlinskih olj: Jojobino olje, arganovo olje, mandljevo olje in olje marelice.

Olje za rast brade Hygge.
 • V poletnih mesecih je odlična nega in osvežitev Balzam za brado Arctic, kateri je po vonju izjemno svež in bo dal vaši bradi in brkom svežino mentola, katera traja.
 • Balzami so izdelani izključno iz rastlinskega izvora in niso testirani na živalih.

Sestava: Kakavovo in karitejevo maslo, marelično olje, čebelji vosek, jojobino olje, arganovo olje ter vitamin E.

Organski balzam za brado Arctic.
 • Kadar je vaša brada zavozlana ali si jo želite le oblikovati, je najboljši pripomoček seveda lesen glavnik za brado Tribal, ki dobro razčeše in omehča ter oblikuje trdo, razmršeno brado.
 • Glavnik je izdelan iz lesa sandalovine, kateri prijetno diši.
 • Je antistatičen.
lesen glavnik za urejanje brade tribal blizu

Zanimivosti, katere je vredno poskusiti! Upamo, da smo vam odgovorili na vprašanje kako pospešiti rast brade in vam pomagali na poti do košate in lepo negovane brade. A brez kvalitetnih izdelkov za nego in rast brade ne gre!

Dragi moški prehranjujte se zdravo, telovadite in si pridno negujte svoje brade in brke s kvalitetnimi olji ter balzami. Brada vam bo hvaležna!

V kolikor bi potrebovali pomoč, nas z veseljem kontaktirajte na:
Tel: 040/518-067 
E.mail: info@virum.si

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja