Napotki, Novice

Moška poletna pokrivala: Trend baretke tega poletja

Moška poletna pokrivala

Ste pred nakupom novih poletnih modnih dodatkov, med katerimi so tudi pokrivala/ baretke? Za vas smo sestavili paleto “must have” pokrival tega poletja. Moška pokrivala/ baretke so iz bombažne in lanene tkanine, katera je odlična za nosit, saj je mehka, udobna in zračna. Ob enem pa jo je prav tako zelo enostavno negovati.

Poletje je čas, ko moramo svoje glave in ušesa pokriti s primerno baretko/ kapo, katera nas varuje pred soncem in opeklinami.  Vsak moški bi naj imel v svoji omari vsaj 3 primerne baretke/ pokrivala. V prispevku vam priporočamo in opišemo primerne baretke za poletje.

Trend tega poletja so naslednje baretke…

Predstavljamo vam TOP prodajana moška poletna pokrivala:

  1. Poletna baretka Major Karo
    Odlično ocenjena baretka, katera je odlična za poletne dni. Izdelana iz bombaža, vam bo mehko zaščitila glavo in poskrbela za moden stil.
Poletna baretka Major Karo

2. Moška baretka Major Linen
Nežna svetla baretka za moške, s prikupnimi vzorci, katera lepo oblikuje glavo in daje primerno zaščito. Izdelana iz bombažnih vlaken.

Moška baretka Major Linen.

3. Bombažna moška baretka Major Lu
Lu je še ena naša posebnost, saj je enostavna, nežna in odlična zaščita. Moški jo obožujejo saj ima nežne barve (siva, bež in modra) in ni vpadljiva. Kombinirajo jo lahko praktično povsod.

Moška baretka Major Lu siva

4. Baretka Major Clasic Flat
Naša “jeans” baretka, katera je izjemno tanka in udobna. Izdelana iz 100% bombaža je odlična mehka zaščita za vašo glavo.

Baretka Major Classic Flat

5. Moška lanena baretka Mare
Lanena baretka Mare je elegantna oblika baretke, katera je v svojih svetlih odtenkih odlično paše k vsaki barvni kombinaciji. Odlična izbira za poletne dni, tako za dnevni kot večerni sprehod na obali ali po mestu.

Moška lanena baretka Mare

Zakaj pa izbrati ravno baretko kot poletno pokrivalo?

Ker je dejansko baretka moderna šilt kapa, katera je izdelana v elegantni obliki. Odlično zaščiti pomembne dele glave in še odlično izgleda.
Spredaj ima ravno dovolj šilta, da prijetno ščiti oči in zadaj je dovolj dolga, da lepo sede na glavo. Nekatere, ki so narejene bolj športno-elegantno imajo zadaj še odprtino in trakec, s katerim lahko uravnavamo velikost oz. obseg le te.

Baretka je kapa za vse priložnosti. Odlična je, saj paše na različne stile in ima neomejeno možnosti za kombiniranje z naramnicami, kravato, metuljčkom ali le srajco in pasom.

Za koga so baretke primerne?

Naša moška poletna pokrivala ali baretke so primerne za vse mladeniče/ gospode, kateri želijo svoj stil popestriti in ga izpopolniti z kvalitetno, mehko in zračno poletno baretko. Ne morete ven brez da bi nadeli svojo najljubšo baretko? Potem ste eden izmed nas- Ljubiteljev baretk!

S čim se nosijo poletna pokrivala/ baretke?

Moške baretke so različnih oblik in stilov. Ker imamo veliko izbire med stili baretk, to pomeni, da različne baretke lahko nadenemo k primernim stilom. To zelo olajša situacijo, saj nam več ni potrebno skrbeti ali bo kombinacija dobitna ali porazna.

V primeru, da želite biti oblečeni:

  • elegantno: srajca, elegantne hlače in elegantni čevlji, je potrebno zraven kombinirati bolj fino/elegantno baretko- kot je Moška lanena baretka Mare, Tom ali Lu.
  • pol-elegantno: srajca, jeans hlače, športno-elegantni čevlji, pa se kombinira športno-elegantna baretka kot je- Linen, Karo, Žana ali Flat baretka.

Poletje je vroč letni čas, kateri kaj hitro prinese kakšne opekline ali sončno slabost. Zato priporočamo, da si zaščitite svojo glavo in ušesa z kakovostnimi pokrivali, katera vas bodo ščitila in hladila v vročih dneh. 

V kolikor bi potrebovali kakšno pomoč pri sami izbiri, informacijo o izdelku ali bi želeli opraviti naročilo, nas z veseljem kontaktirajte! Tukaj smo, da vam pomagamo. 

T: 040-518-067
M: info@virum.si

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja