Kravate

Napredni kravatni vozel Windsor

Napredni kravatni vozel polni windsor

Napredni kravatni vozel

”Full Windsor” – ta vozel je nekoliko bolj napreden način vezanja vaše kravate. Če so vam všeč veliki kravatni vozli, in / ali potrebujete pravi kravatni vozel za majico s široko razprtim ovratnikom, potem je ”Full Windsor” idealen. Kravata”Full Windsor” se veže z 9 koraki:
Windsor 1

 

Windsor- video z navodili:

Windsor vozel-korak za korakom, navodila:
vozel Windsor je debel, širok in trikotni kravatni vozel, ki predstavlja zaupanje. Tukaj je za vas, ko greste na predstavitve, razgovore za službo, sodne dvoranske nastope itd. Najbolj je primeren za srajce z razprtim ovratnikom in ga je pravzaprav zelo enostavno narediti. Medtem ko lahko skoraj vsakdo uporablja ta kravatni vozel, se zdi še posebej dober za ljudi z daljšimi vratovi, saj malenkost skrajša višino vratu.
Za ta kravatni vozel, izberite kravato po vaši izbiri in stopite pred ogledalo. Potem enostavno sledite spodnjim korakom:

 

Windsor1 1Začnite s širokim koncem ( “Š”) vaše kravate na desni strani (ki sega približno 14 centimetrov pod ožjim koncem ( “O”), na levi strani.), nato prekrižajte širok konec čez ožji konec.

 

Windsor2 1Povlecite široko konec skozi zanko med ovratnikom in kravato.

 

Windsor3 1 Potem potegnite širok konec nazaj dol.

 

Windsor4 1

Potegnite širok konec pod ožji konec in na desno. Zadnja stran širokega dela kravate mora biti vidna.

 

 

Windsor5 1

Potegnite širok konec skozi zanko med kravato in ovratnikom.

 

Windsor6 1

Potegnite širok konec kravate navzdol, da zategnete vozel. Nato vzamite širok konec in ga zavijte okoli ozkega konca, tako da je sprednji del širokega konca spet viden.

 

Windsor7 1Povlecite širok konec znova skozi zanko ovratnika.

Windsor8 1Povlecite širok konec navzdol skozi sprednji vozel.

 

Windsor9 1In -z obema rokama – previdno zategnite vozel in ga privijte za ovratnik.

Čestitam, uspelo vam je! Vidite, to navsezadnje ni raketna znanost. Preprosto vadite ”Windsor” vozel še nekajkrat, dokler ga ne zvežete v manj kot dveh minutah 😉

Sorodni produkti

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja