Kravate

Strokovni kravatni vozel Balthus

Strokovni kravatni vozel Balthus

Zahtevni kravatni vozel

Ali vam je všeč velik kravatni vozel? Balthus je največji vozel. Ja, je celo večji od priljubljenega ”Full Windsor” vozla. Ker je ta kravatni vozel težje vezati kot večino drugih vozlov, smo vam pripravili vezanje tega vozla v 10-korakih:

TAT Balthus 1

Bi vzeli za izziv največji kravatni vozel? Potem je ”Balthus” za vas. Zaradi njegove velikosti vam priporočamo, da ga nosite z srajco, ki ima odrezan ovratnik. Prav tako je ta velik vozel pravi za zelo tanke svilene kravate, ki so običajno drugačne od kravat z normalnimi vozli. Gremo:

Navodila:

Balthus1 1Položite kravato okoli vratu s šivi obrnjenimi navzven. Širok konec mora viseti približno 14 centimetrov nižje od ožjega konca. Nato prekrižamo ozki konec čez širok konec kravate.

 

Balthus2 1Potegnite širok konec skozi režo med ovratnikom in kravato.

 

Balthus3 1Potegnemo širok konec navzdol (nasprotno od strani ožjega).

 

Balthus4 1Potem spet vzamite širok konec in ga potegnite skozi režo med ovratnikom in kravato. Tokrat uporabite nasprotno stran, kot v 2. koraku.

 

Balthus5 1Potegnite širok konca navzdol (nasprotna stran ožjega).

 

Balthus6 1Potem spet vzamite širok konec in ga potegnite skozi režo med ovratnikom in srajco. V bistvu ste ponovili korak # 2.

 

 

Balthus7 1Sedaj pa ustvarite zanko, da boste lahko zategnili vozel. To storite tako, da potegnete širok konec okoli ožjega.

 

Balthus8 1Vzamite širok konec, in še enkrat potegnite skozi režo med ovratnikom in srajco. Ne vlecite še tesno.

 

Balthus9 1Potisnite širok konec skozi zanko na vrhu vozla. Počasi ga zategnite.

Balthus10 1Prilagodite vozel po vaših željah in ga poravnajte z vašim ovratnikom. Odlično opravljeno vezanje tega bolj zahtevnega vozla!

 

 

 

 

Sorodni produkti

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja