O nas

Podjetje Virum je svojo pot začelo zgodnjega leta 2016. Skoraj zeleni smo se podali na pot prodaje moških modnih dodatkov. Skupaj z nabavljenimi izdelki, od katerih ste želeli malenkost več potenciala, smo imeli v svoji ponudbi prav vse modne dodatke- od nakita pa vse tja do parfumov. 

Čez leta smo vam sledili – sledili vašim željam in potrebam, ki ste jih izrazili in se z vsako novo dobavo izboljševali.

Danes, leta 2020 smo že zreli in izkušeni na svojem področju. Za vas iščemo in izbiramo svetovno znane in skrbno izbrane dodatke, ki pa so več kot le dodatki- mi jim rečemo kar spremljevalci za življenje, saj imajo vse karakteristike le teh.

Skupaj z vami želimo zrasti in dvigniti potencial moških modnih dodatkov na ta nivo, da se ne bo treba več spraševati o kakovosti in življenjski dobi dodatka, ampak le še o tem- kako ga boste najboljše uporabili in kombinirali.

Poslanstvo

Poslanstvo podjetja

Pomagamo osebam, ki si želijo imeti modni dodatek, ki je že v osnovi dobro zasnovan in izdelan kot sopotnik za življenje. Modni dodatek, zraven katerega ne boste pomislili o kakovosti, ampak o načinu, kako vam bo služil in kak pomen bo imel v vašem življenju.

Vizija

Vizija podjetja

Preko spremljanja svetovnega trga in selektivnega izbiranja izdelkov nove generacije, ki se jih drži sloves unikatnosti, visoke uporabnosti, kakovosti ter skrbnega načrtovanja- poslušamo in slišimo vaše potrebe in želje, skozi katere dvigujemo standard samih modnih dodatkov na višji nivo. Ker verjamemo, da lahko samo tako ti produkti resnično služijo svoj največji potencial.

NASLOV

Virum, Vid Tutek trgovina in posredništvo s.p.
Tuškova 17
2000 Maribor
Slovenija

TELEFON

Pomoč uporabnikom in vodstvo

+386 30 653 293

Spletna stran
MATIČNA ŠT.

7137818000

DAVČNA ŠT.

244 028 69

TRR

SI56 6100 0002 7549 996

Na podlagi 1.odstavka 94. člena ZDDV-1;
Nismo zavezanec za DDV

Podpirate našo vizijo?

Pustite nam oceno in delite svojo izkušnjo. Več kot veseli bomo vašega komentarja 🙂

Košarica
Prijava

No account yet?

Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov
V zgornjo iskalno vrstico vpišite želen artikel.