Vse ima svoj začetek

Naš se je tako, da sem po dolgem času že nujno potreboval nov pas. Iskal sem tudi denarnico saj sem staro izgubil. Zato sva se z punco odpravila po trgovinah poiskat kaj pametnega zame. Seveda sva prehodila veliko trgovin in si ogledala veliko stvari – ampak, če vam povem, da je tri četrtine vseh trgovin napolnjenih z raznimi ženskimi oblačili in dodatki; bi bili presenečeni?

Na koncu sem bil zelo razočaran z res tako slabo izbiro in visokimi cenami, da vam ne znam povedati. Zato sem šel domov s spuščenimi hlačami in drobižem v žepu.

Po preteklem času smo se z prijatelji pogovarjali prav o tem dogodku in na moje presenečenje sem poslušal še več podobnih zgodb o pomanjkanju moških modnih dodatkov. In takrat mi je kot strela iz jasnega priletela misel:

”Ustvariti edinstveno moško trgovino z vsemi dodatki, kjer se bo tudi moški sodobno oblekel in zablestel kot imajo to možnost ženske!“

Pot, ki je sledila bi jo lahko opisal kot “trnova pot”. Ogromno je bilo odrekanj ( in še je ), neprespanih noči in glavobolov z ciljem pred očmi. Narediti moškega spet modernega. Ime bodoče blagovne znamke in trgovine moških modnih dodatkov VIRUM, stoji za sodobnim stilom oblačenja, eleganco hipster videza, videza novodobnega “gentelmana” in pomen imena VIRUM je prav ta.

Vizija celotne ekipe virum je, ustvariti skupnost katera bo združevala vse sodobne in novodobne moške, tako da bomo skupaj v koraku z modo. Cilj je zaznamovat novo časovno obdobje in pustiti za seboj močen odtis kateri bo ostal za zmeraj.

In prav zato je naša največja želja, da boste vi, kot naši zvesti kupci najbolj zadovoljni z ponudbami in cenami, ki jih imate na voljo. Mi pa se bomo trudili vam čim bolj ugoditi in vam biti blizu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja