Recenzija

Recenzija produkta – Denarnica s sponko Moderna

Recenzija produkta denarnica s sponko Moderna
Tanka, priročna in elegantna

To so tri lastnosti z katerimi lahko opišemo našo klip denarnco Moderna, katera je v zadnjem času postala zelo popularna. Ker je mnogim našim članom tako pri srcu in je veliko povpraševanja po njej smo se odločili, vam jo podrobneje predstavit.

Moderna je denarnica, ki bi jo s svojimi besedami opisal kot priložnostno, saj ima prav vse, kar bi potreboval za hiter sestanek, nakup v trgovini ali le druženje s prijatelji.

Zaradi njenih karakteristik bi zagotovo bila všeč osebam, ki radi štejejo svoj denar. Čeprav bi vanjo bolj težko spravili vse svoje kartice zvestobe, nudi ravno dovolj prostora za najnujnejše dokumente. Njen klip pa poskrbi, da denarja nebo odpihnil veter.Debelina moderne

Šalo na stran.

Primerna je za vse, ki ne radi nosite velikih in nabitih denarnic z vsemi dokumenti in karticami. Tale naš klip je ravno zaradi tega tako oblikovan, da je visok manj kot 1 cm in sprejme le par kartic in bankovce (v nasprotju z navadnimi denarnicami, ki so visoke tudi do 3 cm). Drobižnica tukaj ne pride v poštev za takšen casual model, bila bi odveč.

Zaradi njene zasnove dveh velikih predalčkov, nam ravno to omogoča več možnosti shranjevanje naših bankovcev. Naprej bomo razkrili tri najbolj priljubljene načine, katere so nam zaupali naši člani.

9k=

Bankovce lahko direktno pritrdimo za klip.  To nam da veliko dostopnost do našega denarja in tudi preglednost nad njim. Kljub temu, da je zelo lepo videti svoje bankovce na kupčku, vam bo ta vrsta shranjevanja računala dodatno debelino denarnice ko bo le ta zaprta.

Naš nasvet je; da jo imate vedno pri sebi in na očesu, ali uporabite drug način hrambe denarja, ki je opisan spodaj.

9k=

Drug način je, da svoje bankovce pospravite za en predalček, konce bankovcev pa pustite veni. Ta način shranjevanja je zelo varen in hkrati zelo priročen.

Bankovce lahko preštevamo kot v kakšnem filmu in potem željenega enostavno in brez težav izvlečemo iz denarnice. Ker je štetje bankovcev zelo zabavno in ker imamo vsi radi svojo diskretnost, smo mnenja, da je ta način shranjevanja najboljši. Vse je pa odvisno od posameznika in kako je vam najljubše.

2Q==

Še bolj varen način shranjevanja je, da bankovce pospravimo za oba predalčka kar pa ni najbolj priročno, saj se bo denarnica pri visoki vsoti denarja odpirala. Tale način shranjevanja je podoben načinu kot v vsaki klasični denarnici. Tukaj klip ne igra velike vloge vendar služi le kot dodatna varnostna zaponka, da drži denar na mestu.

Seveda lahko prostor izkoristite kakor je vam najbolj ugodno.

Velika je le 10,8 * 0,8 * 7,8  cm. Na vsakem stranskem predalčku sta dve dodatni reži za kartice. Notranjost žepka za kartico je debelejšega papirnatega materiala, ki se ga ne da kar tako strgati. Kartico lepo zadrži v notranjosti, da le ta ne more pasti ven.

Sama denarnica je zelo fleksibilna in kadar je polna se prilagaja vsebini toliko, da je ne poškoduje. Kljub svojim nemškim sestram je Moderna zelo popularna prav zaradi svojega elegantnega izgleda.

Tukaj bi jo lahko primerjal z  denarnico Sodobno, ki je zelo podobna po videzu, a ima na sprednjem delu všito drobižnico in je izdelana iz pravega usnja, ki je za razliko od Moderne, gladko in rahlo svetleče. Po velikosti sta nekje iste, mogoče je Sodobna za par cm daljša in višja, ampak sta dobri sestri. Lahko bi rekel da se kar dopolnjujeta.

Z
2Q==

Kaj se tiče materialov je njena zunanjost narejena iz umetnega usnja, ki je rahlo hrapav a se na otip čuti, da ji voda ne pride do živega. Njena notranjost je izdelana iz mehkega semiša, ki je zelo prijeten na otip in drži kartice na svojem mestu. Značilnost le te je klip, narejen iz nerjavečega jekla, ki bankovce močno drži na mestu. Klip je mogoče tudi odstraniti ali nositi v nasprotni smeri, če ga želimo odzgoraj navzdol.

9k=
Denarnica je na voljo v treh barvnih kombinacijah, za različne okuse:

○  Elegantna siva je nevpadljiva a ima vseeno eleganten izgled;

○  Neon zelena daje športen občutek in s kombinacijo zunanjega črnega dela sestavlja strupeno kombinacijo. Priporočal bi jo vsem športnim in energičnim ljudem;

○  Kava rjava je za vse, ki imajo radi klasično umirjene barve. Daje zelo eleganten vtis in je skupaj z črno zunanjostjo v prijetni mirni kombinaciji.

Z

Katera je vaša favorit barva? 😉 Naša je definitivno neon zelena, saj oddaja posebno energijo, ki te nahrani z pozitivo.

Denarnica mogoče ne bo z vami čez 10 let, a vidim zakaj se ljudje zaljubijo vanjo. Moderna ni ravno zmagovalec v visoki kvaliteti ali v volumnu prostora a je kralj casual nošnje in ko jo uporabljaš, razumeš zakaj je ljudem tako pri srcu. Nekaj komentarjev naših zadovoljnih strank:

druge ocene denarnice Moderne

Tako, to je iz moje strani podrobno opisana naša Moderna, da si lahko lažje predstavljate, kako jo je držati v roki 😉

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja