Recenzija

Recenzija produkta – Avtomatski pas Črni pan

Recenzija produkta avtomatski pas črni pan

Vsi, ki radi iztopajo ga imajo in vsi, ki ga nimajo si ga želijo.

Kadar se pogovajamo o avtomatskem pasu Črni pan imamo takoj v mislih čebelji pan. Od tod tudi ime, saj zaponka spominja na njegovo obliko. Šestkotniki dajeju pasu poseben 3d učinek. Ljudje si ga radi nadanejo saj paše k mnogim stilom. Zato smo se tudi odločili, da vam ga bolj podrobno predstavimo v našem drugem prispevku Pregled Prododukta-recenzija.

Odgovorili vam bomo na najbolj pogosto zastavljena vprašanja kot so: Kako je sestavljen, kako ga uporabljati, ali ga lahko skrajšamo kako je z vzdrževanjem in kvaliteto samega pasu.

Poglejte še:

Z
Kako je sestavljen?

Pas je sestavljen iz dveh delov in sicer velike zaponke in 110/115 cm dolgega pasu. Sama zaponka je izdelana iz nerjavečega jekla. Je črne metalik barve z prečno črto, ki je rahlo matirana. Črta ločuje dva dela, ki sta prekrita z luknjami v obliki šestkotnikov, kar pa daje zaponki poseben 3D videz, kot bi gledali v čebelji pan.

Znotraj zaponke je dodatna mrežica, ki nima druga kot vizualne funkcije. Jeklena avtomatska zaponka deluje na principu magnetnega sistema, kateri drži zatič na mestu. Zatič odpiramo z klasičnim gumbkom na spodnji strani zaponke. Zaponka je že na dotik zelo prijetna in ko jo držimo v roki je takoj jasno, da je kvalitetne izdelave.

Pas je prav tako črne barve, sešit po dveh dolžinah. Zunaj je rahlo hrapav, notranjost pa ima čisto gladko. Kot večina avtomatskih pasov ima Črni pan okrogel konec. V začetku ima klasično narebrane zobce iz plastične mase, kateri služijo za zapiranje.

Sam pas je izdelan iz umetnega usnja, kateri vam bo služil vrsto let, če ga boste pravilno vzdrževali. Njegov videz bi opisal kot eleganten, saj daje občutek pravega usnja, njegov sijaj pa visoke kvalitete.

9k=
Z
Kako ga zaprem/ odprem?

Zapiranje je avtomatsko in zelo enostavno ter priročno. Pas samo potisnete skozi zaponko, katera ima mehanizem za zapiranje in na strani gumbek, za odpiranje. Zatič se zatakne na nazobčan del pasu in ga ne spusti, dokler ga z gumbkom ne dvignemo in zaponko ponovno sprostimo. Potem pas enostavno izvlečemo kot normalno.

2Q==
Ali lahko pas skrajšam?

Seveda!
Če zaponko obrnemo, bomo videli predalček, kateri ima v notranjosti zobce, ki pas drži skupaj z zaponko na mestu. Predalček enostavno previdno odpremo in s tem zaponko sprostimo od pasu. Pas izvlečemo, ga poljubno skrajšamo in ponovno namestimo v zaponko. Predalček z zobčeniki zapremo in pas je ponovno pripravljen za uporabo.

Pozor! Zna se zgoditi, da zobčeniki nebodo takoj “zagrizli” v pas. V tem primeru predalček odpiramo/zapiramo tako dolgo, dokler se zobci ne bodo vgreznili do konca in predalček ne bo do konca zaprt.

9k=
Z
Kako ga vzdrževati?

Kot vzdrževanje mislim na čiščenje in mazanje z primernim mazilom za usnje. Pomeni, če se pas umaže, ga očistite z mehko krpico, ki jo namočite v raztopino sestavljeno iz tople vode in malo antibakterijskega mila.

Obrišemo ga prav tako z mehko krpico in nato premažemo z mazilom, da ostane usnje prožno in ne popoka. Kadar je pas vzdrževan mu lahko bistveno podaljšamo njegovo življenjsko dobo.

Komu ga priporočamo in kako ga kombinirati?

Naš Črni pan bi priporočali vsem modernim moškim, ki imate radi eleganen stil oblačenja. Odlično se ga da kombinirati k poslovni obleki ali elegantnim oblačilom, saj ima tak kraljevi in vpadljiv videz.

Pas lahko praktično uporabite za veliko priložnosti kot so sestanki, poroke, ples..lahko bi rekli, da imate svobodno izbiro za stil in kombiniranje, saj paše k vsem barvam – ampak bolj paše na kavbojke, manj k elegantnim hlačam ali obleki.

Moški ga imajo radi ravno zaradi izgleda in njegove črnine, saj ga lahko kamorkoli kombinirajo.

Katera velikost je pa vaša?

9k=

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja