Napotki, Novice

Darilo za fanta za rojstni dan

Darilo za fanta za rojstni dan

Darilo za fanta za rojstni dan naj bo izbrano! Ljubezen je gonilo, katero nas vodi in nam narekuje včasih dobre včasih pa tudi slabe navade/ ideje ali darila. Seveda ko smo zaljubljeni delamo veliko krat nore stvari- a kaj ko le te vedno ostanejo v spominu. Naj bo tako tudi z darilom za fanta!

Če ste noro zaljubljeni, bi mu najverjetneje radi podarili svet, a žal tako ne gre. Lahko pa mu seveda podarite kakšno praktično in brezčasno darilo, katerega se bo zelo razveselil.

Spodaj smo vam pripravili nekaj lepih idej za darilo za fanta za rojstni dan.

Darilo za fanta za rojstni dan

Ker je idej za darilo res veliko in ker se včasih zatakne pri sami izbiri popolnega darila, je najbolje, da izberete darilo, katero mu bo pisano na kožo. Brezčasna darila so vedno zadetek v polno in izbranec jih bo prav tako nosil še dolgo časa.

Med takšna darila spadajo:

Kaj kupiti fantu za darilo?

Vsi dobro vemo, da so nekateri izbranci kar izbirčni in jih je težko zadovoljiti z nekaterimi darili. Zato vam tokrat predstavljamo popolna darila, katera ga bodo zagotovo navdušila!

Začeli bomo z nakitom, kateri je kar lahka tarča za vašega fanta- zagotovo rad nosi moderne, stilske zapestnice zraven svoje ure, kar naredi popoln videz in stilsko usklajenost.

»V kolikor vaš dragi ne mara nakita, pa imamo v rokavu skritega jokerja, kateri se nikoli ne zmoti! »

Predstavljamo vam moderne denarnice, katere so izdelane iz usnja, z različnimi detajli in usmerjene v modno in priročno brezčasno noto različnih barv, velikosti in modelov.

Če pa imate izbranca, kateri je bolj poslovne duše in žep zamenja za poslovno torbo in dolgočasnemu vratu doda kravato, pa so vsekakor to odlična darila zanj, s katerimi boste zadele v polno.

  • Kot prvo vam predstavljamo elegantne svilene/ lesene in bombažne kravate, katere so vse prej kot dolgočasne! Vsebujejo lepe vzorce ali rahle potiske, katere jih delajo moderne, zapeljive in željene. Kravate so v veliki večini slim a se najde prav tako kakšna regular.

V kolikor ne zna zavezat le te – ni nič hudega! Zanj imamo prav tako prispevke, v katerih se korak po korak lahko enostavno nauči ali naučita vezanja kravate v več različnih vozlov.

Seveda pa nismo pozabili na poslovne torbe, katere so izjemno povpraševane in moderne v svetu podjetništva in elegantnega stila.

  • Za vas smo izbrali popolne usnjene torbe za moške, v katere se bo zaljubil! Vsebujejo veliko danega prostora, izdelane so iz visoko kvalitetnega materiala – govejega usnja. Prihajajo pa v mnogih moškim- ljubih modelih. Od A4 visokega do ležeče aktovke pa vse tja do elegantnih naramnih torb.

Izbirajo lahko med črno ali rjavo ter gladkim ali napa usnjem.

Prepričani smo, da ste izmed vseh naštetih našli primerno darilo za fanta za rojstni dan, katero se sklada z njegovimi željami in mu je pisano na kožo. Če ste v dvomih in ne veste katerega bi izbrali, se lahko z veseljem posvetujete z nami. Prav tako za kakršnokoli vprašanje, idejo ali nasvet- smo tukaj za vas.

Tel: 040/ 518-067
Mail: info@virum.si

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja