Zagotovo ste se že znašli v položaju, ko ste želeli podariti darilo poslovnemu partnerju/ sodelavcu ali znancu, a niste imeli ideje, kaj bi to lahko bilo?

Naj vam prihranimo čas s člankom, ki vam bo razkril primerna poslovna darila za moške.


Poslovno darilo naj sestoji iz delov, ki jih želite izbrani osebi podariti. Lahko se to začne z lepo poslovno vrečko, katera nakazuje na resno in usmerjeno poslovno darilo ali pa vnaprej pripravljena darilna škatlica z vsebujočim paketom.

Čudovita izbira je dodati modni dodatek, ki bo tej osebi služil dolga leta nošenja in bo postal njegov življenjski sopotnik. Izbira dodatka je seveda odvisna od povezanosti s to osebo- zagotovo želite s tem darilom npr. svojemu šefu izkazati spoštovanje, spodelavcem naklonjenost ipd.

poslovna darila blog

Izbrali smo tri povpraševane kategorije, ki so se znova in znova izkazale kot primerne za takšno darilo:

Najbolj nevtralno oz. primerno izbrano poslovno darilo je lahko seveda unikatna denarnica, ki je posebno izdelana ter ji ni enake. Denarnica je tudi najbolj splošno darilo, ki ga lahko podarite.

Verjemite, vsak se razveseli nove, čudovite denarnice, ki jo bo lahko uporabljal kot svojega sopotnika dan za dnem in leto za letom, tudi do 30 let in dlje.


V naši ponudbi so tri priljubljene denarnice, ki so zmožne zdržati z vami tudi 30 let in več. Le te mnogo ljudi izbere ravno zato, ker ostanejo lepe in funkcionalne dolga leta:

Seveda so tukaj tudi druge, ki bi lahko bile všeč vam in prav tako izbrani osebi- ogledate si jih lahko pod UNIKATNE DENARNICE.


Če precenite, da vaš obdarjenec ne bi potreboval denarnice in bi bil bolj vesel hlačnega pasu, si oglejte ponudbo naših izjemno kakovostnih slovenskih in tujih pasov, ki so izdelani z ljubeznijo in skrbno načrtovani za dolgoletno uporabo.

To so izbrani pasovi, katere imajo naše stranke izjemno rade:

Izbirate lahko med širokimi 3,5 – 4 cm pasovi ali ozkimi 2,8- 3 cm pasovi. Vsak ima svojo zgodbo in svoj stil, katerega boste prepoznali takoj, ko ga boste zagledali.


Če ima oseba raje udobje v svojem vsakdanu in svobodno uživa v nošenju stvari, zagotovo priporočamo udobne naramnice, brez katerih tudi naše stranke ne gredo nikamor. To so kakovostne Polske naramnice Ranger, ki mu bodo zagotovo pogrele srce in pognale nasmešek na obraz.

Namig: Naramnice so odlične za sedeče delo, saj ne tiščijo v pregibu trebuha in so lahkotne pri nošenju. Medtem ko pas stiska našo prepono trebuha in nam je v nekaterih primerih nelagodno sedeti.

Spodaj predstavljamo strankam ljube hlačne naramnice:

Tudi tukaj je mogoče izbrati med širokimi ali ozkimi modeli ter različnimi barvami. Naramnice so po večini v velikosti od 110 cm – 130 cm in širine od 2,5 – 3,5 cm.

V kolikor želite pogledati celotno ponudbo hlačnih naramnic, jih najdete pod kategorijo Naramnice.


Seveda pa ne pozabite svojega poklona zaključiti s prijetno mislijo, pozitivno energijo in toplim nasmeškom.

Če bi potrebovali kakšen nasvet ali pomoč pri izbiri, smo vam vedno na voljo na:

e-mailu: info@virum.si
telefon: 040518067

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja