Če se sprašujete, kaj kupiti fantu za rojstni dan, ste prišli na pravo mesto! Predstavili vam bomo nekaj dobrih idej, kategorij ter priljubljenih modnih dodatkov, ki se jih bo zagotovo razveselil.
Ker je rojstni dan dan, ko smo vsi bolj čustveni in nekako pričakujemo darila od svojih dragih, verjemite, da ga boste z izbranimi izdelki spodaj ter z dodatkom kakšne skrivne sestavine skrbno zapakiranega darila- zadeli naravnost v srce.

Ljubezen je skrivnostna stvar, zakaj ne bi bilo takšno tudi darilo?  

kaj kupiti fantu za rojstni dan vodic

Ker je idej za darilo veliko in se včasih zatakne pri izbiri pravega, je najbolje, da izberete darilo, ki ga bo nosil z veseljem. Darila, ki bodo z njim ostala dolgo časa, so darila, ki imajo vrednost in ta dolgoročna darila so zagotovo modni dodatki.

Pa si poglejmo nekaj priljubljenih kategorij, ki so primerne za darilo za fanta za rojstni dan:

  • Denarnice – unikatne ali minimalistične,
  • Naramnice – za vsak dan ali za svečane priložnosti,
  • Torbe – za posel ali prosti čas.

Kaj kupiti fantu za rojstni dan?

Izbire za darila je res veliko, ali veste katera denarnica, naramnice ali torba bi bila pravo darilo zanj?

V spodnjih vrsticah smo vam pripravili predstavitev priljubljenih unikatnih denarnic, poslovno-elegantnih naramnic ter torb, ki bi lahko bile prava izbira za vašega obdarjenca.

Poglejmo unikatne denarnice, ki so pridobljene in izdelane iz naravnega usnja- nekatere prav tako iz rastlinskih vlaken, z različnimi prikupnimi elementi in usmerjene v modno in priročno brezčasno noto različnih barv, velikosti in modelov.

Za fanta, ki ima rad posebne denarnice s hrambo bankovcev in kartic, bo čudovita izbira seznam spodnjih treh denarnic, ki so izdelane za popolnega življenjskega sopotnika.

Garzini Essenzial– čarobna denarnica z drobižnico;
Wolyt Flip– usnjena mala unikatna denarnica;
Wingback Winston– posebna, a hkrati unikatna denarnica.

Če je tip osebe, ki ima rad posebnost in drugačnost, bodo zanj primeren modni dodatek spodnje tri denarnice, ki so zelo prikupne na pogled, imajo poseben način zapiranja in so že same po sebi unikatne.
Zaprejo se tako, da se preložijo in ustvarijo neverjetno navezanost in zanimivost ob sami uporabi.

Wingback Card– unikatna mala denarnica;
Auroch Infinity– zložljiva mini denarnica za vsak žep;
Wingback Toscan– tanka mala unikatna denarnica.


Če pa imate izbranca, kateri je bolj poslovnega značaja in rad žep zamenja za poslovno torbo, pa so vsekakor to odlična darila zanj, s katerimi boste zadeli v polno.

Za vas smo izbrali popolne usnjene torbe za moške, v katere se bo zaljubil! Vsebujejo veliko uporabnega prostora in so pridobljene iz naravnega govejega usnja ter ročno izdelane v Sloveniji.
Prihajajo pa v moškim ljubih modelih- od A4 visoke torbe do ležeče aktovke pa vse tja do elegantnih naramnih torb.

Poglejmo si darila za rojstni dan za fanta, v kategoriji torbe:

Manjše, a izjemno zaželene moške pokončne torbe, v katere se odlično pospravijo mape z dokumenti, manjše tablice ali računalnik. Takšne torbe so samostoječe, zato jih lahko odložite kamorkoli.


Črna elegantna torba 4120 – gladka A4 prostorna torba;
Mala torba 4101– samostoječa mala poslovna torba;
Pokončna torba 4127 – elegantno zasnovana za poslovno rabo.

Seveda imajo vse priložen daljši pas, da imate možnost nošenja: v roki ali čez ramo.
Modeli so različni, a so iz istega močnega naravnega usnja, ki bo vzdržalo vse preizkuse časa.

pas torbe 4101

Večje aktovke

Če smo prej predstavili manjše pokončne torbe, pa zdaj poglejmo še večje aktovke, ki so prav tako čudovite kot darilo. Odlične so za poslovno kot zasebno rabo. Torej, če je vaš fant na poslovnem položaju in nosi delo domov, mu bo zagotovo prišla prav kakšna aktovka.

Te aktovke so izdelane iz naravnega usnja, kar pomeni da so zelo vzdržljive in so dolgoletni modni dodatek. Večina le teh prihaja v rjavi ali črni barvi, so pa na voljo prav tako v kombinaciji s platnom- to jim da dodaten pečat pri vzdrževanju, je pa odvisno od okusa in pa seveda delovnega mesta.

Poslovna aktovka 4113– platnena črna torba z veliko prostora;
Aktovka za prenosnik 4132– izjemno zaželena med moškim občinstvom- videz rustikalnega usnja;
Poslovna torba 4111– kombinacija usnja s platnom- čudovito.

Torbe so prostorne in velike. Po večini znotraj vsebujejo tri velike predale- dva glavna ter sredinskega na zadrgo ali gumbek na klik.
Nekatere imajo še dodan predal spredaj, takoj pod pokrovom ali na zunanje predale- spredaj ali zadaj, za hiter dostop do najnujnejših stvari kot so telefon, ključi, kartice ipd.

Torba 4113- znotraj


Ker pa je to poseben dan, saj kupujete darilo za fanta za rojstni dan- se da po želji prav tako aktovke ali torbe personalizirati– kar še dodatno da svoj pečat in preseneti ter razneži osebo za njegov praznik.


Zadnja, pa vendar zelo povpraševana kategorija, so naramnice. Malenkost drugačna izbira- ki bi razveselila vsako osebo, ki se rada obleče stilsko, poslovno in elegantno.

Na voljo so raznolike naramnice, ki prihajajo v ozki (2,5 cm) ali široki (3,5 cm) obliki. Če bi jih razdelili, bi rekli, da so ozke primerne za bolj poslovno/ svečane priložnosti; medtem ko so široke lahko za prosti čas, delo ali tudi eleganco.

Široke naramnice imajo širno 3,5 cm in dolžino 120 cm, se lahko zapenjajo na klipe ali na zajčja ušesa:

Ranger Label– črne naramnice na tri zaponke;
Ranger Jack– naramnice za elegantne hlače, ki imajo znotraj prišite gumbe;
Lindenmann naramnice Y Shappe– prikupne pikčaste naramnice z možnostjo zapiranja na zajčja ušesa ali zaponke-klipe.

Ali ozke naramnice z širino 2,5 cm in dolžino 120 cm:

Ranger Apolo– ozke črne naramnice;
Lindenmann naramnice z metuljčkom SUM– elegantne poslovno/ svečane naramnice, ki jih lahko oblečemo na poroko, obhajilo ali poslovni sestanek.

Naramnice so prav posebno oblikovane in izdelane iz močne elastike, ki se ne trga in ne para. Kot čudovit dodatek na njih, služijo prišiti deli iz usnja, ki so vidni pri zaponki ter na sredini samih naramnic. To usnje je naravno eko usnje, ki je mehko in se lepo zlije z naramnicami.

Možnost izbire so naramnice oblike Y (3) tri ali oblike X (4) štiri zaponke. Imajo pa vse te naramnice pa vsebujejo močne zaponke iz nerjavečega jekla in znotraj dodane plastične mase, za odličen oprijem.

Široke naramnice Black Label-zaponke

Prepričani smo, da ste izmed vseh naštetih kategorij in izdelkov našli primeren odgovor na vprašanje, kaj kupiti fantu za rojstni dan.
Če ste v dvomih in ne veste, katerega bi izbrali, se lahko z veseljem posvetujete z nami. Prav tako za kakršnokoli vprašanje, idejo ali nasvet- smo tukaj za vas.

Tel: 040/ 518-067
Mail: info@virum.si

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja