Kadar izbiramo unikatna darila za moške, želimo, da je odziv enako unikaten kot darilo samo. Ker smo v času, kjer so ponudbe v večjih trgovskih verigah postale generične, se še toliko bolj zavzemamo za kakovost in unikatnost samih izdelkov.
S podarjenim darilom želimo doseči, da oseba vidi, da smo ji naklonjeni, jo spoštujemo in da nam pomeni veliko. S temi karakteristikami že opisujemo odlična unikatna darila, kot so modni dodatki, ki lahko ostanejo z vami dolga leta in postanejo boljša verzija sebe, leto za letom.

V vodiču boste spoznali 3 tipe denarnic, ki jih imajo moški izjemno radi- te denarnice so razdeljene po karakteristikah z opisanimi pripadajočimi lastnostmi za vsako znamko posebej, tako da bo izbira za darilo še lažja.

unikatno darilo blog

Naš namen je torej najti darilo, ki bo imelo karakteristike iskanega in se bo skladalo z našimi načeli. Z željo podariti posebnost, kakovost in dolgotrajnost za še dolga leta uporabe so spodaj poudarjeni modni dodatki, ki so unikatni in posebni- ravno pravi za darilo, ki ima vse in ponuja še več!

1. Unikatno darilo, ki mu ni enakega

Izberite darilo, ki bo obdarjenca vrglo na rit. Darilo, ki bo ostalo z njim od 30 let pa tudi vse življenje- Unikat, ki mu ni enakega!
Vsi vemo, da se pri moškem menja denarnica na vsaki 2 leti, saj je ne nosijo v torbicah ali nahrbtnikih kot ženske, zato se tudi prej izrabijo, ogulijo ali strgajo.

Zatorej bo več kot odlično darilo unikatna denarnica, ki je kakovostna, uporabna in ima eleganten videz. Ob enem pa bo takšno darilo postalo njegov življenjski sopotnik in se bo prilagodilo in omehčalo glede na uporabo.

darilno-pakiranje

In takšna darila ter ideje za darila vam bomo danes predstavili tukaj. Modne dodatke, kot so te denarnice iz sveta, jih v Sloveniji ne najdete, so torej edinstvene in posebne. Denarnice, ki so zasnovane po dolgih letih načrtovanja, izdelave prototipov in preizkušanja materiala- nato nastanejo lepotice, ki so sopotniki za življenje.

Te denarnice so izdelane ročno in po tradicionalnem postopku in ravno to jim daje to unikatnost.

2. Predstavitev unikatnih daril za moške

Kot smo že omenili, vam predstavljamo tri serije različnih unikatnih denarnic, za katere vam lahko zagotovimo dolgotrajnost, uporabnost, popoln izgled ter tudi do vseživljenjsko garancijo.

Pa si poglejmo 3 tipe povpraševanih unikatnih denarnic:

 • Tehnični tip (denarnice Aviator);
 • Luksuzni tip (denarnice Garzini) ter
 • Eleganten tip (denarnice Wingback)
 1. Tehnični tip- Aviator
  Ko govorimo o denarnicah Aviator, nam pride najprej na misel trajnostni material in vseživljenjska uporaba, zakaj?

  Ker so denarnice Aviator izdelane iz trdnega in kakovostnega materiala, ki ga uporabljajo prav tako pri letalstvu in motociklizmu. To je lahek material, ki ga je izjemno težko uničiti. Material, o katerem govorimo, sta aluminij in pa karbonska vlakna, iz katerih so izdelane ploščice denarnice, ki jih nato ročno sestavijo in dobijo unikatno denarnico, ki jo povezuje močna elastika, za katero se zataknejo bankovci. Dodan je predalček za drobiž ter vmesni prostor, kjer se lahko vstavi tudi do 20 kartic.

  Aviator denarnice so primerne za moderne osebe z urbanim okusom za modo in dodatke. Po izgledu so hladne, novodobne ter elegantne.

  Primeri iz Aviator kolekcije:
  Spodaj smo vam pripravili 3 modele naših Aviator unikatnih denarnic.

2. Luksuzni tip unikatne denarnice za moške- Garzini

Priljubljene denarnice, ki so izjemno posebne zaradi svojega mehanizma za zapiranje oz. samo uporabo. Način se imenuje »Magic sistem«- magični sistem, ki pričara zabavno in nevsakdanje vstavljanje bankovcev v samo denarnico tako za mlade kot starejše.

Denarnica je majhna, uporabna in bogata- znamka, ki prihaja iz Belgije se zavzema za dolgotrajnost, kakovost, zabaven način uporabe ter luksuzen videz.

Garzini denarnice so primerne za osebe, ki si želijo drugačnosti, elegance in uporabnosti. To niso denarnice za navadno vstavljanje denarja in kovancev, ampak združujejo moderno z luksuzom – brez teže in debeline. Takšno denarnico lahko shranite povsod, saj je tanka in majhna.

Primeri iz Garzini kolekcije:

3. Eleganten tip- Wingback

Denarnice Wingback povezuje mehkoba, zanimive oblike ter dolgotrajnost. Posebne so predvsem zaradi svojega videza, mehkih robov ter zato, ker so primerne samo za bankovce ter kartice. Tako da se lahko osebe, ki ne marajo nositi teže kovancev, poistovetijo s temi dizajni in uživajo ob sami uporabi.

Primerne so za fine osebe z očesom za mehke in natančne linije denarnice kot življenjskega sopotnika. Enostavnost in eleganca teh denarnic je neprecenljiva.

Wingback zajema tri modele denarnic:

 • Visoko- horizontalno Winstdor
 • Visoko – vertikalno Toscan
 • Nizko- horizontalno Card

Vse so izjemno mehke in tanke, tako da jih brez problema shranite kamorkoli.


Izberite unikatno.
Ko izbiramo unikat za darilo in ne vemo, kateri bi bil pravi za našo obdarjeno osebo, se zmeraj vprašajmo oz. pomislimo- kakšen značaj ima ta oseba, kaj ji je všeč? Po značaju so tudi razdeljene zgornje denarnice: tehnični, luksuzni in eleganten tip- kakšen tip je torej vaša izbrana oseba?

Denarnice so naši sopotniki in odsevajo delno naš značaj, zato tudi izberimo po teh kriterijih svoje darilo.


Če imate težave pri izbiri ali bi potrebovali drugo pomoč, smo z veseljem tukaj, da vam pomagamo!

E-mail: info@virum.si
Tel: 040/ 518-067

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja